DE MOOISTE TROUWDAG

Dát het zo'n fantastische dag is, heeft te maken met de veelheid van facetten die bij een trouwdag komen kijken. Van locatie en catering tot aankleding en entertainment. Daarom ook is de organisatie van een trouwdag eigenlijk werk voor professionals. De weddingplanners van 4YourDay zijn er om je van het allereerste bezoek – of zelfs aanzoek – tot en met de finale evaluatie bij te staan. Geen enkel detail ontgaat onze aandacht.

bruidspaar Ilse en Marcel


In elke fase is een deskundige en betrokken begeleiding verzekerd. Letterlijk heb je geen enkel omkijken meer naar de organisatie van jouw trouwdag. In een plezierig onderling overleg regelen we alles voor jullie, met oor voor jullie wensen en oog voor een creatieve invulling

Wat kost een weddingplanner?

Zoveel weddingplanners, zoveel prijzen! Hoe kies jij de weddingplanner die jou echt kan helpen? Wij zijn transparant en delen graag onze vanaf prijzen met jou!

Prijs All In Weddingplanning

Wil je geen zorgen tijdens de voorbereidingen, betrokken begeleiding van je gasten en een trouwdag waarop je alleen maar hoeft te genieten? Kies dan voor onze All Inn Weddingplanning service vanaf 2.495,00 euro

Prijs professioneel ceremoniemeester

Kun je de voorbereidingen zelf wel aan en zoek je alleen professionele begeleiding en een zorgeloze trouwdag? Kies dan voor een professioneel ceremoniemeester vanaf 1.095,00 euro

Lees meer over de mogelijkheden voor jullie huwelijksdag op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!
valentino bruidsjapon


inspiratieboard bruidsjaponnen

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is het eerste contactmoment met 4YourDay.

Het is het gesprek waarin we op de eerste plaats vooral luisteren. Welke entourage heb je voor je huwelijk op het oog? Op welke terreinen moet jullie trouwdag zich onderscheiden? En wat verwacht je eigenlijk van de samenwerking met een weddingplanner? We zijn oprecht geïnteresseerd in jullie achtergronden, interesses en ideeën.

Van onze kant kun je ook een eerste antwoord verwachten op veel vragen die je ongetwijfeld zult hebben met betrekking tot je trouwdag. We maken allereerst duidelijk voor welke deeldiensten 4YourDay beschikbaar is en wat deze inhouden. We vertellen je meer over onze wijze om alles uit je huwelijksbudget te halen wat erin zit en om ervoor te zorgen dat het budget ook bewaakt blijft. We geven je meer inzicht in onze netwerkpartners en over onze manier van samenwerking met leveranciers en trouwlocaties.

Een eerste kennismakingsgesprek verplicht je uiteraard tot niets, maar kan wel heel verhelderend zijn.

Trots op de aanbeveling van een Professional

We zijn heel trots op de bedankmail van een geweldige Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand:
" "Graag wil ik jullie, langs deze weg, hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking rondom de huwelijksvoltrekking van Roger en Astrid.

Het was voor mij de eerste keer, in ruim 20 jaar BABS-ervaring, dat ik het genoegen had mee te mogen kijken in de keuken van weddingplanners. Mijn complimenten voor de inzet en passie waarmee jullie dit doen.

"We zien wel" komt in jullie voorbereiding en begeleiding niet voor, en dat moet voor veel a.s. bruidsparen een steun zijn en vertrouwen geven.

Dat niet alles te plannen en te regelen is bleek ook nu weer. De 'natuurlijke elementen' (en daar vat ik dan ook 'mensen' onder) zijn onvoorspelbaar en gaan vaak hun eigen gang.

Ik heb ervan genoten en heb weer een herinnering die mij dierbaar is en blijft.

Het ga jullie goed!!!

Hartelijke groet en nogmaals; Dank jullie wel!!

Aly"
 

 • 4YourDay 110
 • 4YourDay 114
 • 4YourDay 115
 • 4YourDay 116
 • 4YourDay 117
 • 4YourDay 118
 • 4YourDay 119
 • 4YourDay 120
 • 4YourDay 121
 • 4YourDay 131
 • 4YourDay 132
 • 4YourDay 133
 • 4YourDay 134
 • 4YourDay 135
 • 4YourDay 136