Seychellen

Prachtige eilandengroep in de Indische Oceaan

huwelijksboog trouwen strand SeychellenDe Seychellen, door sommigen gezien als de werkelijke Hof van Eden, heeft de bijnaam 'eilanden van de liefde' - een plek waar romantiek net zo natuurlijk is als de golven die tegen de oevers slaan. Geef elkaar het ja-woord te midden van de adembenemende natuur en ervaar de verleidelijke sfeer van de eilanden van de liefde. 

Of de ceremonie nu in één van de prachtige hotels, onder de wuivende palmbomen aan het strand, op een jacht bij een magische zonsondergang, of op één van de betoverende onbewoonde eilanden plaatsvindt, het zal moeilijk zijn om een keuze te maken tussen de mooiste locaties!

mooi gestylde huwelijks diner tafel Seychellen Zeg "I Do" in het bijzijn van familie en vrienden of kies ervoor om heel intiem, met z'n tweetjes, elkaar het ja-woord te geven. De prachtige en onvergetelijke eilandengroep Seychellen bevat de sleutel tot je dromen. Omdat wij ons agentschap in Mahé hebben, ben je verzekerd van de beste service en de beste prijs voor je Trouwdag. 

Neem contact op met 4YourDay voor meer informatie en sfeer impressies.