Lunette van der Mei, weddingplanner 4YourDay4yourDay Weddingplanners Lunette van der Mei
en Thea Huigen

Achter 4YourDay staan  professionele en gepassioneerde weddingplanners. Onze afkomst is dezelfde: we hebben opgeteld vele tientallen jaren gewerkt in de luchtvaart, veelal als purser. Die ervaring heeft ons geleerd om goed te organiseren en te werken volgens strikt omschreven procedures. En om tijdig te kunnen improviseren in de spaarzame momenten dat zaken anders lopen dan gepland.Thea Huigen weddingplanner 4YourDay en Sicily love 4 weddings      

Kwaliteit in elk facet

Als weddingplanner staan we voor hoogstaande kwaliteit - de dag van je leven is geen dag om concessies te doen, op welk terrein dan ook. Die kwaliteit is zichtbaar in elk facet. Het begint al in de samenwerking, die je zult ervaren als klant- en servicegericht. Elke wens om je dag tot in de finesses te organiseren voeren we uit. We werken uitsluitend met toeleveranciers en zakelijke partners die onze ideeën over kwaliteit delen. Door onze ervaring zijn we als geen ander bekend met etiquette, ook de do's and don'ts in andere landen. En als internationaal opererende weddingplanners zijn we het uiteraard gewend om te gaan met verschillende culturen.

We zijn er voor jullie!

Voor 4YourDay is het organiseren van je huwelijk een passie. Het is de interesse voor mensen die ons drijft. Het is de betrokkenheid bij jullie huwelijk die ons inspireert om de lat hoog te leggen. En het is de dienstverlenende instelling die het mogelijk maakt je écht alles uit handen te nemen.
WE CARE 4 PEOPLE - WE CARE 4 YOU
weddingplanner helpt de bruidweddingplanner helpt de gasten