Nieuws & Partners 4YD

Van citruspers naar safari

huwelijksreisBruidsparen anno 2016 vragen liever herinneringen cadeau.
September, dé trouwmaand, staat weer voor de deur.  In deze maand geeft 1 op de 5 bruidsparen elkaar het ja-woord. Dat komt neer op zo’n 13.000 JA!'s (bron: CBS, 2016). Voordat het zover is, hebben de aanstaande bruidsparen nog een flinke to do-lijst af te werken. Zo ook: wat vragen we cadeau? 1 op de 5 vraagt het liefst een deel van de huwelijksreis cadeau, zo blijkt uit het Nationaal Trouwonderzoek 2016. Lees verder....................

alternatief huwelijkscadeau

 


Trouw-Mariage beurs 3, 4 en 5 oktober 2014 in Antwerpen

Hoe gaat jouw mooiste dag en jullie huwelijksreis eruit zien? Kom ideeën opdoen in Antwerpen en ontmoet bijzondere leveranciers! 4YourDay staat samen met Largo Villas en Tanja Mathijsen van Weddingeneventplanners voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Speciaal voor jou brengen wij de mooiste buitenlandse locaties binnen handbereik!

Maak een afspraak en stel al je vragen over jouw droomhuwelijk!

  Maak alvast een afspraak en stel al je vragen over jouw droomhuwelijk!
 

Dinner for 2 under the stars!

gratis diner op een privé eiland in VenetiëWil jij trouwen op een prachtig privé eiland in Venetië, slechts 10 min varen vanaf Canal Grande? Je bent van harte welkom op de open trouwlocatie-dag op 31 augustus 2014, tijdens de Internationale Filmfestival Week. Meld je aan via info@4yourday.eu

Kom op 18 april naar de bruidsbeurs Trouwen in Toscaanse sfeer in de Studio's in Aalsmeer!
Ga jij met één van de luxe goodiebags naar huis? Dan krijg je in ieder geval een exemplaar van deze tijdschriften mee! 

Italië Magazine

Het grootste landen-lifestylemagazine over Italië verrast met boeiende reportages over het unieke karakter van de verschillende regio's en de prachtige steden in Italië. De Italiaanse cultuur, de rijke geschiedenis en al haar kunstschatten, het beroemde design en natuurlijk de geliefde keuken.
Neem nu een abonnement en ontvang 6 edities van Italië Magazine voor maar € 17,50. (i.p.v € 33).  Kijk voor meer informatie op www.italiemagazine.nl/kortingsabonnement of bel 036-5307111.
 

De smaak van Italië

De Smaak van Italië is het sfeervolle magazine over het allerbeste uit Italië op het gebied van reizen, lifestyle, cultuur en gastronomie. 
Met uitgebreide en exclusieve routes om zelf te rijden, ondersteund met handige en praktische wegenkaartjes, interessante wetenswaardigheden over bijzondere streken, traditionele en nieuwe wijngebieden en de heerlijke producten die er hun oorsprong vinden.
Ieder nummer staat samengevat boordevol informatie en inspiratie om het goede Italiaanse leven te ontdekken en vooral zelf te beleven. 
Proef de warme, mediterrane sfeer en beleef de smaak van Italië: neem nu een voordelig halfjaar- of jaarabonnement met een flinke korting op de prijs in de losse verkoop.

Ja, ik wil!

Ja, ik wil! Dé glossy voor lezers met huwelijksplannen! Bestel de glossy gratis op www.jaikwiltrouwen.nl  voor jezelf of een ander. Lees hier alle leuke weetjes, trends, tips en inspiratie voor jouw grote dag! Blijf op de hoogte via www.facebook.com/Jaikwiltrouwen

4 YourDay organiseert in samenwerking met Sylt Support bruidsbeurs 'Trouwen in Toscaanse sfeer'

Kom 18 april 2014 naar de Studio's in Aalsmeer en laat je informeren en inspireren door bijzondere leveranciers, een bruidsmodeshow en de mooiste muziek voor jouw trouwdag!  Entree voor de bezoekers is gratis, parkeren is gratis en de beurs is geopend van 15.00 uur tot 21.00 uur! Check Facebook voor meer info! 

Naast een informatieve presentatie, een modeshow voor zowel de bruid als de bruidegom en de bruidskinderen, zijn er veel bijzondere trouwleveranciers op de beurs vertegenwoordigd! Er wordt gezorgd voor muzikale omlijsting door partyband Jamento en fluitist Paul Smithuis.Wil je er een gezellig dagje uit van maken? Je kan als avondeten een 2 gangen diner (17,50 pp) of een antipasti met een glas wijn (9,50 pp)  bestellen, zodat je met een volle maag je verder kan laten inspireren! Meld je vast aan bij rosalin@syltsupport.nl En ook niet onbelangrijk: er worden onder de bezoekers 10 luxe goodiebags verloot! 

Heb je altijd al een bruidsmodeshow willen lopen? Stuur dan een recente foto, je confectiemaat en je lengte naar info@4yourday.eu Wij kiezen uit alle inzenders 5 gelukkigen die de bruidsmodeshow van de Bruidssuite mogen lopen!

MEER 4YOURDAY

styling huwelijks dinerStylingpakketten

Op zoek naar een aparte aankleding van de feestruimte? Of behoefte aan een onderscheidende manier om bijvoorbeeld tafels en stoelen te decoreren? 4YourDay helpt. We leveren ook de complete styling, afgestemd op een bepaald thema of een bepaalde kleur.

Favours and flavours

Het is heel attent om na afloop van je trouwfeest je gasten nog een aardigheidje mee te geven. Maar het vraagt ook veel creativiteit om hen iets te overhandigen dat opvalt en aansluit bij het bijzondere feest dat ze zojuist hebben meegemaakt. 4YourDay zet je op het spoor van unieke giveaways die jij met plezier weggeeft en je gasten met nóg meer plezier ontvangen.

4YourDay-Tree 

De 4YourDay-Tree is een multifunctionele presentatieboom die bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor de presentatie van champagne, amuses, petit fours, desserts, favours voor de gasten en als wensboom. De 4YourDay tree is geschikt voor je trouwdag of elk ander feest! Wij hebben 3 verschillende bomen beschikbaar welke wij verhuren inclusief champagneglazen.

De 4YourDay-tree natural beuken
1.70 m (h) x 0.60m (b)

champagneboom met champagneglazen te huur voor feestExclusief te huur bij 4YourDay voor Euro 65,00 per dag inclusief glazen en excl. BTW, bezorgkosten en inhoud
De 4YourDay-tree coffee
Exclusief te huur bij 4YourDay voor Euro 125,00 per dag excl. BTW, bezorgkosten en inhoud.

Afmetingen van de boom:
1.88 x 0.60 m excl sokkel
de boom kan geleverd worden met een sokkel van 0.50 m

Tafelmodel 4YourDay tree.
Huurprijs Euro 75,00 per dag excl BTW, 
bezorgkosten en inhoud.