Trouwen in Italië, in het onontdekte La Tuscia

25-03-2016
Italië heeft al lang geleden ons hart gestolen en wij hebben er al vele mooie huwelijken mogen plannen. Nederlandse bruidsparen kiezen vaak voor Toscane of de prachtige meren in het noorden van Italië en langzaam maar heel gestaag reizen steeds meer Nederlandse bruidsparen naar het prachtige eiland Sicilië om een onvergetelijke huwelijksdag te beleven. Wij helpen je om een zorgeloze huwelijksdag te plannen in het land van de romantiek.
aansnijden van de bruidstaart huwelijk Italië
 
Met trots stellen wij nu La Tuscia voor, een prachtig stukje onontdekt Italië gelegen boven Rome waar ooit de Etrusken woonden. Het gebied La Tuscia in Italië  is bezaaid met prachtige villa's en kastelen gelegen op plateaus van tufsteen, historische parels uit de tijd van bekende adellijke families zoals Borgia, Farnese, Ruspoli en Orsini. Het ene panorama is nog adembenemender dan het andere! Het is onmogelijk om niet verliefd te worden op La Tuscia en weg te dromen bij de gedachte aan een romantische huwelijksdag in dit prachtige stukje Italië.
Trouwlocatie La Tuscia Italië

Trouowen in Italië, La Tuscia 

Trouwen in een historische villa of in een kasteel, aan de oever van een meer of omringd door prachtige lavendelvelden? La Tuscia heeft het en de weddingplanners van 4YourDay maken het mogelijk! En niet onbelangrijk, tegen zeer redelijke prijzen. Na de huwelijksceremonie zijn er veel mogelijkheden om in een prachtige omgeving je huwelijksdiner en feest te organiseren. Denk aan jullie moment  aan de rand van het zwembad, onder de olijfbomen of uitkijkend over de lavendel velden.
trouwceremonie in de boomgaard in Italië

La Tuscia, Arlena di Castro 

Wij reisden naar het hart van La Tuscia, Arlena di Castro, gelegen op ongeveer 80 km van Rome Fiumicino. Deze pittoreske plek staat bekend om zijn prachtige olijfboomgaarden. De B&B waar wij overnachtten is gebouwd op een terrein van 18 ha waar 1700 olijfbomen op staan.

 
Geniet daar van het weidse uitzicht op de omringende heuvels met de prachtige lavendelvelden en ervaar een ongekend gevoel van vrijheid. Maak rustgevende wandelingen door een imposant bos, bezoek de manege of het Etruskische graf uit de 4e eeuw voor Christus met zijn bijzondere “fresco” plafond. Een romantische rit in een huifkar of traktor dwars door de lavendelvelden en olijfboomgaarden is een absolute must. Misschien wel in de maand juli als de lavendel geoogst wordt. Kortom geniet van de Italiaanse romantiek.
termen in Italië La Tuscia
 


Gewoon even lekker relaxen kan natuurlijk ook. In het zwembad, het bubbelbad of relax solarium en steeds weer met dat geweldige panoramo over uitgestrekte olijfboomgaarden en lavendelvelden.
boomhut huwelijksnacht La Tuscia

Een bijzondere huwelijksnacht in La Tuscia 

lavendelvelden in La Tuscia Italië
Ervaar een wel heel bijzondere huwelijksnacht in een suite die gebouwd is rondom een oude eik op 8 mtr hoogte met een spectaculair uitzicht over de lavendelvelden, Monte Cimini en de Middellandse Zee. Het ontbijt wordt door middel van een houten liftje geserveerd. Voor de inrichting van de suites is gebruik gemaakt van moderne snufjes zoals LED verlichting en TV, airconditioning, CD-mp3-usb en een ultramoderne badkamer vormgegeven in glas.
bruidssuite in La Tuscia
Een bijzonder huwelijksaanzoek op een unieke locatie! 

En wat dacht je? De lokatie is ook heel uniek voor een tof Huwelijksaanzoek!

Ben jij benieuwd naar de vele mogelijkheden in La Tuscia? In ons volgende blog zullen wij nog meer prachtige huwelijksmogelijkheden aan je voorstellen!

huwelijksdiner La Tuscia Italië
 


Back to overview blog