Trouwen zonder stress met de weddingplanners van 4YourDay

01-01-2016
trouwen zonder stressEr moet me iets van het hart en dat wil ik graag met jullie delen. Zet dus een grote pot thee (een wijntje mag natuurlijk ook) en ga er even bij zitten. Onthaasten noemen ze dat. Afgelopen maand gingen bij mij alle alarmbellen rinkelen. Het was zo’n dag: allerlei boodschappen briefjes en to-do-lists brandden in mijn jaszak. Mijn kleine autootje en ik probeerden een parkeerplaats te vinden bij een lokale supermarkt, maar werden bruut opzij gedwongen door zo’n bolide waar je geen ruzie mee wilt krijgen. De glasbak was niet bereikbaar vanwege allerlei glazen voorwerpen , die blijkbaar niet meer in het keukenkastje pasten. De boodschappenwagentjes waren  allen in gebruik en het winkelpersoneel niet aanspreekbaar. Ik stond stil (de stoom kwam nog net niet uit mijn oren) en realiseerde me ineens: IK HEB STRESS! En dat klopte dus niet: wij weddingplanners, gedijen op spanning en worden uitgedaagd door last-minute veranderingen.

Terugkijken op de huwelijken van 2015

Het afgelopen jaar heeft 4YourDay prachtige huwelijken mogen organiseren, zowel in binnen- als in buitenland, waarbij we op alle mogelijke manieren onze creativiteit en flexibiliteit konden laten zien. strandhuwelijk in CuracaoEen huwelijk op Curacao, een huwelijk met multiculturele aspecten en een huwelijk op een locatie, die ten tijde van het eerste kennismakingsgesprek met het aanstaande bruidspaar nog gebouwd moest worden!
trouwsteigerHet zijn slechts enkele voorbeelden .Op de recensies die we zonder uitzondering steeds kregen en die te lezen zijn op onze website zijn we dan ook ongelooflijk trots.
Crazy hour bruiloftsfeest
Voor ons blijft het een voorrecht om één van de mooiste dagen in iemands leven vorm te mogen geven. Om getuige te mogen zijn van de liefde tussen 2 personen en die uit te horen spreken op een sprookjesachtige locatie.traditioneel trouwvervoer Seychellen

 Gaan jullie in 2016 trouwen op de Seychellen?strandhuwelijk seychellen
Wat dit laatste betreft heeft 4YourDay trouwens nog wel wat verrassingen in petto. Sicilië mag dan in onze top-10 van meest favoriete trouwlocaties staan, een andere verborgen parel is ongetwijfeld The Seychelles. Dé perfecte plek om te onthaasten. Wij hebben in het verleden het voorrecht gehad deze magische eilandengroep in de Indische Oceaan te kunnen ontdekken. Onwaarschijnlijk mooi met zijn hagelwitte stranden, zijn bijzondere schildpad kolonies en talrijke orchideesoorten. Inmiddels hebben wij een fantastische samenwerking met een agentschap op Mahé en zijn we bekend met de regelgeving van de eilanden. Er is zoveel moois te vertellen over The Seychelles, dat ik beloof om in het eerste blog van het volgend jaar er uitgebreider op terug te komen.

Degene die de ultieme romantiek wel ziet zitten kan alvast een filmpje bekijken op YouTube


The amazing Seychelles Islands of de informatieve website www.seychelles.travel bezoeken .

Kersthuwelijk in 2016

Voor 4YourDay zijn de voorbereidingen voor de huwelijken die in 2016 gaan plaatsvinden alweer in volle gang. En wie weet, misschien durft iemand het aan om te besluiten, dat de Kerstperiode toch wel een super romantische tijd is om elkaar het ja-woord te geven! Ideeën hebben we genoeg. Op onze Facebook pagina, 4YourDay,Crystal Weddings&Events, vind je inspirerende foto’s.
 Last minute hulp voor de organisatie van je trouwdag

Ga je binnenkort trouwen en heb je nog hulp nodig? De weddingplanners van 4YourDay durven te garanderen, dat wij ook op korte termijn, een huwelijksdag zullen organiseren, die voor jullie als bruidspaar onvergetelijk en stressvrij zal zijn.

Wensen voor 2016

Happy New Year trouwenRest ons op dit moment om iedereen liefde en romantiek toe te wensen in 2016. Wij bedanken alle bruidsparen ,die ons het afgelopen jaar hun vertrouwen gegeven hebben en kijken uit naar de samenwerking met onze toekomstige bruidsparen.

Back to overview blog